Hooglandse Wintersferen

Activiteiten

Verwacht een schitterende kerstmarkt waar je de mooiste cadeaus kunt vinden, kunstwerken die je hart verwarmen, spetterende optredens die je in de feeststemming brengen en een knus horecaplein waar je onder het genot van een warm drankje oude vrienden kunt ontmoeten en nieuwe kunt maken. En voor onze kleine bezoekers? Een wereld vol winterplezier wacht op jullie met allerlei leuke kinderactiviteiten! Dus trek je warmste winterjas aan, nodig je vrienden en familie uit en kom de sfeer proeven op 15 december! We kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen. Tot dan!

Horeca ontmoetingsplein

Bij Hooglandse Wintersferen draait alles om samen zijn en oog hebben voor elkaar. En waar kan dat beter dan op ons Horeca Ontmoetingsplein? Midden in de actie vind je deze overdekte hotspot, perfect voor een warm weerzien of een nieuwe kennismaking. 

Trek in iets lekkers? Onze lokale toppers - onder andere De Faam - staan voor je klaar met heerlijke winterse snacks en drankjes. Voor wie ze nog niet kent: deze kanjers zijn al jaren een begrip in Hoogland vanwege hun top gastvrijheid. Kom langs, proef de sfeer en geniet van het samenzijn!

Kerstmarkt

Wil jij jouw huis helemaal in de kerstsfeer krijgen? Duik dan in de wereld van pracht en praal op onze kerstmarkt! 

Meer dan 45 kramen vol met oude ambachten, handgemaakte goodies en verrukkelijkheden, allemaal met liefde gemaakt door de creatieve aanbieders. De kerstmarkt kun je vinden rondom de Sint Martinuskerk, die we hebben omgetoverd tot een lichtjesparadijs. Kom snuffelen, proeven en genieten! Zien we je daar?

Heb je interesse om je eigen creaties aan te bieden? Meld je dan aan via dit formulier. De commissie kerstmarkt neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op over de mogelijkheden. --> DE KERSTMARKT IS AL VOL WAARDOOR U ZICH NIET MEER KUNT INSCHRIJVEN.

Zang & Muziek

Wat is een winters evenement zonder zang en muziek? ​Ook in 2023 wordt er tijdens Hooglandse Wintersferen gezongen en muziek gemaakt door koren en groepen. 

Mocht jij of je groep ook iets ten gehore willen komen brengen? Stuur een mail naar: zangenmuziek@hooglandsewintersferen.nl

Kinderactiviteiten

Hallo ouders en kleine avonturiers! 🌟

Bij Hooglandse Wintersferen hebben we aan iedereen gedacht, en zeker aan onze mini-bezoekers! Duik in onze kinderhoek vol fun en (gratis!) workshops. Wat dachten jullie van samen knutselen aan de mooiste kerstversieringen onder begeleiding van echte pro's? En het coolste? Alles is bedacht en voorbereid met een flinke dosis liefde en creativiteit.

Programma 2023

Nog eventjes geduld... We zijn achter de schermen druk bezig met een knallend programma voor 2023. Eén ding is zeker: het wordt supergezellig! Wil je als eerste op de hoogte zijn van alle fun die we in petto hebben? Blijf ons dan zeker volgen op onze socials en houd onze website in de gaten. Stay tuned, het volledige programma maken we binnenkort bekend!